dissabte, 22 de març del 2014

Recomanacions del mes de març

Com ja haureu vist a la cartellera de la biblioteca, us fem arribar les recomanacions del mes: un llibre per a cada cicle. Bona lectura!

Per a Educació Infantil  
Llenas, Anna, El Monstre de Colors, Flamboyant, 2012

El monstre de colors no sap que li passa. S'ha fet un garbuix i ara necessita ajuda per a desfer l'embolic. La seva amiga l'ajuda a posar nom a cadascuna de les seves emocions. Amb aquesta història senzilla i tendra, podem ajudar als nens i nenes a reconèixer la por, l'alegria, la ràbia, la tristesa o l'amor.



Per a Cicle Inicial:
Mayer, Mercer. Un malson al meu armari, Kalandraka, 2011

Dins l'armari del protagonista d'aquesta història hi ha un malson molt particular. Aquest és un conte perfecte per llegir abans d'anar a dormir i espantar tots els malsons que a vegades amoïnen els infants. 




    Per a Cicle Mitjà:
Bouchard, André, No sé on tinc el capCombel, 2009

El pare perd el cap a causa del seu encaparrament en un projecte en el qual treballa i aquest fet provoca una sèrie de situacions molt divertidesa casa seva. El seu fill i la seva filla li fabriquen un cap postís, però obtenen un pare incapacitat per a pensar. Amb unes il·lustracions molt enginyoses de Quentin Blaque, el llibre ironitza a través de la metàfora la vida tan atrafegada de les persones adultes.




Per a Cicle Superior: 
Than, Shaun, L'arbre Vermell, Barbara Fiore Editora, 2001

L'arbre vermell ens parla sobre els sentiments que ens envaeixen aquells dies en que res no es veu clar. A través d'unes imatges que a l'hora són impactants i sorprenents, l'autor ens condueix a la reflexió i ens aporta un final ple d'esperança. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada